biofalu

Kultúrális Kreatívok élesztő!
... várunk benneteket a KEHELYben!
Szeretnénk beszámolni egy kezdeményezésről, egy biofalu létrehozásának első lépéseiről Győrben és környékén.
Bármilyen szintjén érdeklődője vagy a kezdeményezésnek örömmel vesszük jelenlétedet és hozzátevőleges önmagodat.
Tető alá várunk!
Enikő, Krisztián, Heni

Bioház, biofalu, bioközösség, biodinamikus otthon, ökofarm, ökoház, tanyasi gazdaság, saját birtok, közös otthon, életet adó természetközelség, értelmes tudatos folyamatos szellemi munka, tudatosan megvalósított önnfenntartó, állandóan fejlődő, fenntartható háztartás, földház, gerendaház, napkályha-ház vágyaid, terveid egyike?

Keresed a helyedet, ahol szívesen élnél és dolgoznál, úgy hogy ez ne jelentsen kivonulást, elzárkózást a barátoktól, a közösségtől, az "otthonodtól", a családodtól, a társadalomból, mert ide köt a család, a barátok, a munka, az iskola, családot alapítanál, szellemi lelki közösséget és egyben élhető otthont keresel, szerves része szeretnél lenni az életednek és a természetednek és a természetnek amiben élsz?
 Mégis keresed a testi-lelki-szellemi életed alapján működő, ám a jelenlegi társadalomban nem található szabad szellemi szabadságot, egyenlő szociális közösségi formában együttműködést és a testvéri elosztást a szükségben és javakban? Sorsodnak érzed, hogy állandó szellemi fejlődéseddel kiutat találj az emberiség egy kis közösségében, az emberi(BB) jövő felé vezető útra.

Keressük mindazokat, akik részesei lennének ennek az önmagát tápláló közösségnek. Legyél bár egyedül, társsal, családdal, kisebb nagyobb közösségben, kisebb falvak, tanyaközösségben, földközösségben, baráti társaságban, ha megfordult a fejetekben a kezdeményezés lehetősége, az elindulás módja, csatlakozzunk egymáshoz!
Győr környékén keresünk megfelelő területet, vagy területeket, ahol önellátó, önfenntartó a természeti erőkkel együttműködő lelki szellemi igaz, jó barátok lehetünk.
Lájkoljminketvagyjelentkezz!
kell1helygyor@gmail.com
06/20 915 35 38

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések