ünnepeink és ajándékaink(folyt.)

Az öröm átélése, katarzis élmény, felszabadító, megnyíló, kiáradó érzés és testi élmény egyben. A ha-ha, he-he, hi-hi, ho-ho, hu-hu olyan csatornát nyit meg számunkra, amely levezeti az idegi csatornákon felgyülemlett görcsös állapotot. Spontán jövő érzéskiáradás, jelzéssel bír számunkra.
 A belső boldogság érzése az az érzés, amit csak mi élünk meg. Az a boldogság és öröm, amit valamilyen dolog kedvező alakulása révén élünk meg,  az kívülről hat ránk, majd ha ez elmúlik, megváltozik, az öröm is elmúlik. Ilyenkor a külső dolgok változásában reméljük megtalálni az eljövendő tartós boldogságot.Ha sikerül önmagunkban kifejleszteni egy szeretetet és boldogságot sugárzó lényt, az a nehezebb helyzetekben és kapcsolatok mélységének átélésekor velünk lesz, nemcsak bennünk lesz, hanem a másik embernek is adunk belőle.
A boldogság a legtöbb, amit a másiknak adhatunk, ez az érzés nem ismer határokat, mindenhova beférkőzik, mindenre talál megoldást, végtelen energia veszi körül. Életünkben egyszer legalább átéljük, majd keressük. Legtöbbször önmagunkon kívül, pedig amikor átéltük, tudjuk, hogy hol találjuk. A szeretetben leljük meg, amelyet el akarunk érni és az út, amely odáig vezet is a szeretet. Most kezdődik, most van és ami lesz most van. Kezdjünk el szeretni, mert szeretünk, hogy szeressünk majd.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések